U bent hier

Meld een technisch probleem

Heb je een technisch probleem met Mijn VDAB of de VDAB-website? Bekijk onze tips. Bieden de tips geen oplossing? Meld je probleem en we helpen je met plezier verder. We geven wel enkel ondersteuning als je een laptop of pc gebruikt.

Tips

• VDAB-Helpdesk biedt geen ondersteuning voor smartphones en tablets. Probeer een laptop of vaste pc.
  • Gebruik een browser die we ondersteunen, zoals Chrome of Firefox. Internet Explorer ondersteunen we niet.
  • Wis de browsegegevens (geschiedenis) van je browser.
  • Herstart je computer.

Persoonsgegevens
Vertel ons over je probleem
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: gif jpg jpeg pdf doc docx zip.