U bent hier

Je vacature prominent in de zoekresultaten van Google

Publiceer je je vacature op vdab.be dan plaats je ze niet enkel op de grootste jobsite van Vlaanderen, maar krijgt ze ook een prominente plaats in de zoekresultaten van Google. Ontdek wat en hoe.

 

Vacatures zoeken via Google kan al een poos. Wat nieuw is, is dat vacatures nu prominenter dan ooit getoond worden in de zoekresultaten.

Klik je erop door, dan kom je in de jobwidget van Google terecht. Je kan er vacaturedetails bekijken, filteren, en nog veel meer.

Meer zichtbaarheid

Post je je vacature op de site van VDAB, dan verschijnt ze ook in de jobwidget van Google. Je bereikt dus in een klap een heel groot publiek.

Bovendien is het volledig gratis en gebeurt alles automatisch. Een grote troef!

Wees volledig

Hoe meer info je vacature bevat, hoe beter ze scoort. 

In de jobwidget kunnen gebruikers bijvoorbeeld filteren op loon. Is dit veld in je vacature leeg, dan komt ze niet uit de zoekresultaten.

Kwalitatief

We hanteren strikte kwaliteitsrichtlijnen. Merken we dat Google deze kwaliteitsrichtlijnen niet respecteert, dan publiceren we je vacature niet langer in hun jobwidget. 

 

Wil je liever niet dat de vacatures van je bedrijf opgenomen worden in deze jobwidget? Bel ons gratis nummer 0800 30 700 (elke werkdag van 8 tot 19 uur).