U bent hier

Hulp nodig in de zorg?

Heb je als werkgever in de zorg of welzijn tijdelijk nood aan extra handen? We helpen je om snel geschikte polyvalente medewerkers te vinden.

Publiceer je vacature op vdab.be

Je kan je vacature op verschillende manieren aan ons melden.

Tips voor je tijdelijke vacature

Geef zoveel mogelijk info in je vacature. Hoe vollediger, hoe beter.

Wat nog?

  • Kies bij 'Type contract' voor 'tijdelijke job'. 
  • Als je je vacature publiceert, vragen we je om een competentiesjabloon te kiezen. Kies voor het competentiesjabloon 'Polyvalent medewerker in zorginstellingen'. Zit dit competentiesjabloon niet tussen de suggesties? Klik dan op 'Geen van bovenvermelde competentiesjablonen' en zoek naar 'Polyvalent medewerker in zorginstellingen'. 
  • Wil je dat VDAB je helpt om geschikte kandidaten te vinden? Kies bij publiceren voor de optie: 'Ik wil dat VDAB me helpt om geschikte kandidaten te vinden'. Ontdek hoe we je helpen.

Meld je tijdelijke vacature

Meer weten? Bekijk onze

Zoek zelf kandidaten

Via onze cv-databank heb je gratis toegang tot meer dan 180.000 cv's. 

Je kan profielen zoeken die beantwoorden aan je criteria of in realtime nagaan hoeveel kandidaten matchen met je vacature. 
Tip: geef bij trefwoord 'Polyvalent medewerker in zorginstellingen' in. Op die manier vind je onmiddellijk geïnteresseerde kandidaten.  

Zoek kandidaten via de cv-databank

Ontvang nieuwe cv's via mail

Om geen enkele potentiële kandidaat te missen, houden we je dagelijks op de hoogte van nieuwe cv's die voldoen aan je zoekopdracht. Elke dag in je inbox!

Ontvang cv's op maat

Bied de kandidaat een beroepsinlevingsstage aan

Heb je een kandidaat gevonden? Via een beroepsinlevingsstage (BIS) kan je hem maximaal 6 maanden stage bij je laten lopen als polyvalent medewerker in de zorg. Tijdens de stage betaal je geen loon of RSZ, enkel een stagevergoeding. De kandidaat behoudt gedurende de stage zijn werkloosheidsuitkering.

Ontdek alles over BIS