U bent hier

Mobiliteit tussen werkgevers

Geef je medewerkers de kans om tijdelijk of permanent aan de slag te gaan bij een andere werkgever via ons project 'Career Flow'. Ontdek wat we je te bieden hebben.

Wil je vermijden dat je medewerkers werkloos worden? Bijvoorbeeld omdat ze niet meer tevreden zijn in hun job en hun ontslag geven? Of omdat je hun competenties niet meer kan gebruiken?

Dan is Career Flow iets voor jou. Door je medewerkers tijdelijk of permanent bij een andere werkgever aan de slag te laten gaan, zorg je ervoor dat ze niet in de werkloosheid terechtkomen. Zo hebben ze meer kans op een loopbaan waarin ze gelukkig zijn.

Wat bieden we je aan?

  • We werken op maat van je bedrijf en werknemers.
  • We geven professioneel advies en ondersteuning op juridisch, financieel en HR-vlak.
  • We geven professonele begeleiding aan je werknemers die willen overstappen. We bieden hen een competentiescan en de mogelijkheid om hun competenties verder te ontwikkelen. Bovendien matchen we hun competenties met de competenties die andere werkgevers zoeken. Stappen ze over, dan voorzien we  nazorg.
  • We werken met wetenschappelijk onderbouwde methodieken.

Interesse?

Mail naar careerflow@vdab.be en we nemen contact met je op.

"Bij Sprint Transport zoeken we voortdurend nieuw personeel. Daarom probeer ik onze instroom op allerlei manieren te vergroten. Career Flow levert ons gekwalificeerd personeel op en zorgt er tegelijk voor dat er geen competenties verloren gaan. Dat is dubbele winst. Bovendien draagt het bij aan ons imago als duurzame werkgever. Ik kijk verder dan mijn eigen bedrijf. Ik voel me ambassadeur van Career Flow en hoop dat er nog vele bedrijven volgen."

Alexandrea Limage

CEO Sprint Transport