U bent hier

Nieuws over de arbeidsmarkt - oktober 2015

Ben of ken jij iemand die maatschappelijk verantwoord ondernemen ademt? Nomineer nu de eerste CSR Professional of the Year!

De CSR professional speelt binnen zijn bedrijf een belangrijke MVO-rol als motivator, inspirator, implementator etc. Dat kan binnen zijn functie van MVO-manager zijn, maar evengoed als HR manager, CEO, projectleider, projectmedewerker of werknemer in een heel andere rol.

Op dinsdag 8 december 2015 wordt het eerste CSR Professional of the Year event georganiseerd. Reserveer je plaatsen!

Woensdagavond 7 oktober 2015 vond in Leuven de finale van de ‘NV Gezond Award’ plaats, een wedstrijd voor KMO’s en lokale besturen die aandacht hebben voor de gezondheid van hun werknemers. De wedstrijd is een initiatief van het Vlaams Instituut voor Gezondheidspromotie en Ziektepreventie (VIGeZ), met steun van de Vlaamse overheid. 

Van de 9 finalisten overtuigden Bedrijvenpark Kortrijk-Noord uit Kuurne, Kringloopcentrum Leefbaar Wonen uit Brugge en ‘Engiplast’ uit Lokeren de juryleden het meest. Zij werden uitgeroepen tot de 3 winnaars. De publieksprijs ging naar Cartamundi uit Turnhout. Proficiat!

Klik hier voor het filmpje van de uitreiking.

Gepost op 13 oktober 2015

Wat kan VDAB voor jouw multinational, kmo of zelfstandige onderneming betekenen? Ontdek onze dienstverlening voor werkgevers in dit filmpje van 1 minuut!

Zondag 4 oktober is het weer zover, dan is het Voka Open Bedrijvendag.  Op geen enkele andere dag van het jaar kan je zomaar bij een bedrijf binnenwandelen, de sfeer opsnuiven, eventuele collega's ontmoeten, de job van dichtbij zien én zelfs al even uitproberen zonder voorafgaande sollicitatie.

Open Bedrijvendag creëert een omgekeerde wereld op vlak van jobhunten en rekruteren en daar kan je maar beter van profiteren. Bekijk de lijst van deelnemende bedrijven, ga langs en waag je kans!