Vraag de terugbetaling aan van je arbeidsgereedschap en -kleding

Heb je het recht gekregen op een tegemoetkoming in je arbeidsgereedschap of -kleding? Dan moet je nu nog de terugbetaling zelf aanvragen. We leggen uit hoe je dit doet.

Goed om weten

  • Vraag eerst de terugbetaling aan en koop dan pas het arbeidsgereedschap of de -kleding. Anders kunnen we je kosten niet terugbetalen.
  • Na de goedkeuring heb je een jaar de tijd om het arbeidsgereedschap of de -kleding aan te kopen. Je kan het bedrag voorschieten of afspreken met de winkel dat wij direct aan hen betalen.
  • Bezorg de factuur en je betalingsbewijs binnen de 6 maanden na je aankoop aan ons. Je kan dit zelf doen of aan de winkel vragen om dit te doen.
  • Heb je het bedrag voorgeschoten? Dan storten we het verschuldigde bedrag terug op je rekening.

Hoe aanvragen?

Vraag de terugbetaling van je arbeidsgereedschap en -kleding online aan.

Doe je je aanvraag online, dan hoef je je persoonsgegevens niet zelf in te vullen en kan je de status van je aanvraag opvolgen.

Lukt het niet om je aanvraag online te doen? Vul het aanvraagformulier in, print het, onderteken het, scan het en mail het naar ons.

Opgelet:

Hulp nodig? Contacteer een expert (zie onder).

Ga je niet akkoord met onze beslissing?

Vul binnen de 45 dagen na ontvangst van onze beslissing het formulier gemotiveerd verzoek heroverweginging en bezorg het aan onze experts.

Contacteer een expert

Heb je een vraag over tewerkstellingsondersteunende maatregelen? Of wil je meer info op basis van je persoonlijke situatie?

Contacteer een expert