U bent hier

Webinar: werkplekleren in de praktijk

Primaire tabs

Wat is het?

Als onderwijsinstelling merken we dat niet alle organisaties vertrouwd zijn met de term werkplekleren en het verschil met bv. stages. Tijdens 3 digitale infosessies van telkens een half uur willen we je laten ontdekken hoe studenten een meerwaarde kunnen vormen voor je eigen organisatie.

Je kunt zelf kiezen of je 1 of meer sessies volgt. We leggen tijdens de sessies de nadruk op het werkplekleren van onze graduaatsstudenten. Ruim 1/3 van hun opleiding volgen zij immers op de werkvloer. Dat is een groot voordeel voor de organisatie: het geeft je de kans om zélf je eigen expertises door te geven en onze studenten perfect voor te bereiden op jouw jobvereisten.

Onze partners VOKA, Unizo en VDAB zorgen voor een inleiding. Daarna houden we een vraaggesprek met onze docenten. Vertrekkend vanuit specifieke opleidingen tonen zij hoe het werkplekleren in de praktijk in zijn werk gaat. Ook kunnen ze ingaan op jouw vragen die je via de chat kunt stellen (of die je vooraf hebt ingediend).

Wie organiseert het?

Erasmushogeschool Brussel

Voor wie?

We richten ons tot bedrijfsleiders, HR-medewerkers, allerhande afdelings- en diensthoofden, stagementoren, ... Kortom, medewerkers binnen grote en kleine bedrijven die graag jongeren helpen bij hun opleiding en steeds proactief op zoek gaan naar jong talent.

Het betreft een online webinar van drie sessies van een half uur. Na inschrijving ontvang je een link.

Waar en wanneer?

Online
  • Dit evenement is afgelopen: 12 november 2020 van 16u tot 18u

Schrijf je in:
Voor meer info: