U bent hier

Online sessie: teamveerkracht

Primaire tabs

Wat is het?

In deze sessie zoomen we in op hoe we in deze periode van afstand en online vergaderingen de veerkracht van het team kunnen blijven versterken. Elk team bestaat uit een netwerk van relaties en hoe beter de kwaliteit van die relaties, hoe beter een team in staat is om om te gaan met de uitdagingen waarmee ze geconfronteerd worden.

Tijdens deze sessie delen we wat werkt om de veerkracht en de relaties binnen onze teams te versterken. Verwacht je aan een interactieve sessie waarbij je je eigen expertise kan delen met die van je peers.

Ervaren begeleider
Lily Deforce begeleidt de sessie. Lily is oplossingsgerichte facilitator en coach en in die functie is ze ook partner bij Ilfaro. Kernwoorden zijn: verbindend leiderschap, duurzame ontwikkeling, empowerment van individuen en teams, crisis management, oplossingsgericht werken.

Gebeten door veerkracht? Schrijf je dan ook in voor de sessies ABCD van veerkracht, Persoonlijke veerkracht en Veerkrachtige respons op de coronacrisis.

Wie organiseert het?

Verso vzw i.s.m. Ilfaro

Voor wie?

Praktisch
Voor directies, leidinggevenden, coördinatoren, personeelsverantwoordelijken, … van sociale ondernemingen. (vzw, cvoa-so of cvba-so)

Waar en wanneer?

Online sessie via Zoom (de link ontvang je na je inschrijving)
  • Dit evenement is afgelopen: 20 april 2021 van 9u tot 10u30

Schrijf je in:
Voor meer info: