U bent hier

Online rekruteren in Nederland

Primaire tabs

Wat is het?

European Online Job Day: One Click to Europe, werken en wonen in een ander Europees land

EOJD is een dynamisch online wervingsevenement dat werkzoekenden en werkgevers binnen de EER-lidstaten en Zwitserland samenbrengt. Het event biedt Nederlandse werkzoekenden de kans om kennis te maken met Europese werkgevers en EURES- adviseurs uit diverse Europese landen. Zo ook werkgevers uit Vlaanderen.

Vlaamse werkgevers bieden wij de mogelijkheid om kosteloos als exposant deel te nemen; hun vacatures te presenteren; toegang tot de pool met cv's en voeren (sollicitatie)gesprekken met werkzoekenden. Werkzoekenden kunnen op hun beurt - naast het vinden van vacatures - ook praktische informatie en advies krijgen over wonen en werken in het buitenland via presentaties van EURES-adviseurs uit het buitenland. Daarnaast beantwoorden de EURES-adviseurs uw vragen en/of van de bezoekers via persoonlijke chatgesprekken.
Ook EURES-adviseurs van UWV en VDAB actief in de grensregio Nederland-België zijn aanwezig om grenspendelaars te voorzien van informatie en advies. UWV is in Nederland de publieke arbeidsbemiddelaar en maakt net als VDAB deel uit van het EURES netwerk.

One click to Europe, een evenement boordevol informatie en advies over het werken en wonen in één van de lidstaten van de EER.
Ben je geïnteresseerd in Nederlands personeel? Check https://www.europeanjobdays.eu/nl/events/one-click-europe

Wie organiseert het?

UWV-Eures Nederland

Voor wie?

Vlaamse werkgevers/bedrijven gevestigd vlakbij de grens met Nederland, die openstaan voor nieuw personeel uit Nederland.

Waar en wanneer?

Online
  • Dit evenement is afgelopen: 6 mei 2021 van 10u tot 16u

Schrijf je in: