U bent hier

Online infosessie loopbaanbegeleiding

Primaire tabs

Wat is het?

Ben je geïnteresseerd in loopbaanbegeleiding, maar nog niet helemaal zeker of het iets voor jou is? Schrijf je dan in voor onze online info-avond en stel al je vragen. Je kan meteen ook kennismaken met onze loopbaancoaches en deelnemen aan een interactieve workshop rond Work-Life happiness.

Ben je geïnteresseerd in loopbaanbegeleiding, maar nog niet helemaal zeker of het iets voor jou is? Kom dan naar onze info-avond en stel al je vragen. Je kan meteen ook kennismaken met onze coaches en deelnemen aan een interactieve workshop rond perfectionisme of work-life happiness.

Perfectionisme:
Hoe ontstaat perfectionisme ? Wat is het verschil tussen een gezond streven naar mooie resultaten en de verlammende overtuiging dat fouten maken niet OK is ? Hoe ga je best om met perfectionisme ? Dit en nog veel meer ontdek je in deze boeiende en interactieve workshop. En je keert huiswaarts met een heleboel tips & tricks voor meer rust in je hoofd en minder zorgen.

Work-Life Happiness:
Iedereen droomt van een perfecte work-life balans. Ligt dit binnen handbereik van iedereen? Of streven we onmogelijke idealen na? Samen gaan we op zoek naar datgene wat realistisch is en ons echt gelukkig maakt. Thuis. Op het werk. In onze vrije tijd. Tijdens de loopbaanavond zoomen we in deze dynamische en interactieve workshop verder in op hoe je een persoonlijk stappenplan opbouwt en hoe dat je helpt om nieuwe, positieve en eenvoudige gewoontes in je leven te integreren en zo geluk en evenwicht te ervaren

Wie organiseert het?

SBS Skill BuilderS

Voor wie?

Voor iedereen die een antwoord zoekt op volgende vragen:
Kost je werk je veel energie?
Vraag je je af wat je talenten, je passies zijn?
Welke job past bij mij?
Hoe vind ik een optimale work-life balance?
Wat zijn mijn kansen bij mijn huidige werkgever of op de arbeidsmarkt?
Is een eigen zaak iets voor mij?

Waar en wanneer?

SBS Skill BuilderS - online sessie
  • Dit evenement is afgelopen: 15 september 2020 van 18u tot 19u30

Schrijf je in:
Voor meer info: