U bent hier

Koffie met de Toekomst XL Persoonlijke ontwikkeling: van complexe organisatie naar natuurlijk organisme

Primaire tabs

Wat is het?

Hoe zorg je ervoor dat de juiste voorwaarden er zijn zodat je organisatie er één wordt van natuurlijke overvloed in plaats van stressvolle overdaad? Mieke Bruneel en Ben Poelmans van Alchemy Business tonen ons in deze Koffie met de Toekomst hoe we de eerste stappen zetten om terug te keren naar de essentie van leven en werken.

Alchemy Business heeft jarenlange ervaring met het begeleiden van leiders van grote en kleine bedrijven. De natuur met haar cycli en elementen zijn daarbij voor hen zo'n grote inspiratiebron, dat dit het fundament van hun werk vormt. De natuur geeft ons namelijk van kijken naar groei. Op dit moment zien we in ons werk groei vaak als iets lineairs. We zoeken strategieën die succes moeten garanderen. Werken op ons eigen, menselijke ritme is daardoor vaak onmogelijk. Het is alsof we met z'n allen zijn vergeten dat wanneer grondstoffen en voeding op het juiste moment elkaar vinden, groei een vanzelfsprekendheid wordt. Zoals het in de natuur gebeurt: spontaan, niet geforceerd.

Hoe kunnen wij onze eigen grondstoffen als passie, inzet, inspiratie en intelligentie zo inzetten dat we natuurlijke groei en overvloed creëren? Je leert de basisprincipes in deze Koffie met de Toekomst.

Volg de sessie online via Google Meet met deze link: https://meet.google.com/jyr-tjjs-nwu. Inschrijven is aangeraden, dan krijg je achteraf de presentatie en de opname van de talk.

Wie organiseert het?

Work out Room

Voor wie?

Iedereen die wil bijleren over persoonlijke ontwikkeling op de werkvloer.

Waar en wanneer?

Online - Work out Room
  • Dit evenement is afgelopen: 16 september 2020 van 9u tot 10u30

Schrijf je in:
Voor meer info: