U bent hier

Koffie met de Toekomst XL Persoonlijke ontwikkeling: Sociocratie 3.0 binnen HR

Primaire tabs

Wat is het?

Dette van Zeeland, organisatiecoach, leert ons via Sociocratie 3.0, Verbindende Communicatie en Agile een cultuur van vertrouwen installeren.

Meer en meer organisaties herzien hun manier van werken. Het bewustzijn over de manier van samenwerken groeit. Het verlangen om te veranderen is voelbaar. Maar hoe vergroot je op een effectieve manier de gelijkwaardigheid, de betrokkenheid en de co-creatie in je eigen team of organisatie? En hoe zorg je voor meer eigenaarschap en leiderschap in jouw werkomgeving?

Zelfreflectie, jezelf in vraag stellen en constructief met je emoties leren omgaan zijn uitermate belangrijk in elke samenwerking. In deze afwisselende en interactieve workshop komen daarom zowel interpersoonlijke als individuele werkvormen aan bod. Dette gaat in op de principes en basishoudingen achter Sociocratie 3.0 en zal enkele werkvormen tonen en inoefenen die je direct in je eigen werkomgeving kunt toepassen.

Aan het eind van de sessie weet je hoe kun je iemand kunt selecteren voor een rol met gebruikmaking van alle aanwezige intelligentie? En hoe je van het evaluatieproces een veilig en waarderend proces maakt. Verwacht je aan een mix van theorie en ervaringsgerichte oefeningen, want in de ervaring leer je het meest!

Volg de sessie online via Google Meet met deze link: https://meet.google.com/jyr-tjjs-nwu. Inschrijven is aangeraden, dan krijg je achteraf de presentatie en de opname van de talk.

Wie organiseert het?

Work out Room

Voor wie?

Iedereen die wil bijleren over persoonlijke ontwikkeling op de werkvloer, sociocratie en cultuurverandering

Waar en wanneer?

Online - Work out Room
  • Dit evenement is afgelopen: 16 september 2020 van 11u tot 12u30

Schrijf je in:
Voor meer info: