U bent hier

Koffie met de Toekomst: Sana Sellami & de impact van NextGenity

Primaire tabs

Wat is het?

Koffie met de Toekomst is jouw hapklare dosis inspiratie in de Work out Room.

Bureaus en fabrieken waar de bruisende energie van jongeren van duizend-en-een achtergronden onvermoeid gonst? Dat is de missie, maar ook de belofte van NextGenity. In deze Koffie met de Toekomst laten we Sana Sellami aan het woord. Over de win-win die bedrijven creëren wanneer ze erin slagen om the next generation, de grote diversiteit aan jongeren die hier vandaag leeft, aan te werven. Voorbij de clichés, recht naar wat ertoe doet: relevant blijven. Mee zijn met de tijd.

Bedrijven die de hulp van NextGenity inroepen, hebben gemeen dat ze oprecht willen divers rekruteren, maar er niet in slagen. Hoe komt dat dan? Het staat expliciet in missie- en visiestatement en toch verandert er niets. Sana vertelt ons hoe we de vertaalslag maken van goede intenties naar echte verandering. Wat leeft er in de hoofden en harten van huidige medewerkers? Wat is de reputatie van je bedrijf? Hoe kijk je naar het stof dat onder het tapijt is geveegd? En vooral: hoe bouw je een brug tussen het netwerk van je huidige medewerkers en het netwerk van diverse jongeren dat je wil bereiken?

Als je vreest dat diversiteit en inclusie in de toekomst lege buzzwoorden zullen worden, mis deze Koffie met de Toekomst dan niet. Sana toont ons hoe we er als organisaties en als individuen werkwoorden van maken.

Deelnemen kan via deze link. Inschrijven is aangeraden, dan krijg je achteraf de presentatie van Sana en de opname van de talk.

Wie organiseert het?

VDAB - Work out Room

Voor wie?

Voor iedereen die benieuwd is hoe je van inclusie en diversiteit een werkwoord kan maken.

Waar en wanneer?

Online - Work out Room
  • Dit evenement is afgelopen: 23 september 2020 van 13u tot 14u

Schrijf je in:
Voor meer info: