U bent hier

Koffie met de Toekomst: Deconnecteren, hoe doen we dat?

Primaire tabs

Wat is het?

Koffie met de Toekomst is jouw hapklare dosis inspiratie in de Work out Room.

Tijdens deze sessie kijken we naar de toekomst, met de vraag hoe we daarin een stukje van ons leven zonder high tech kunnen waarborgen. Moderne technologie leidde op de werkvloer tot het ontstaan van flexibele werkschema’s en de mogelijkheid om te telewerken, waar velen van ons gretig gebruik van maken. Anderzijds benadrukken onderzoekers steeds meer de negatieve effecten, zoals de indringing van werkprikkels in ons privéleven, en de impact op onze stressbeleving. Om te kunnen genieten van de technologische voordelen en tegelijk bewapend te blijven tegen de negatieve aspecten, moeten we ons de juiste vragen stellen. Hoe ga ik met al die informatie en communicatiestromen om? Welke strategieën gebruik ik om op een gezonde manier te deconnecteren?

Alice Verlinden en Ward Gillijns van KULeuven deden er onderzoek naar. Kom in deze inspiratiesessie te weten hoe je als werkgever en als individu aan de slag kan. Een hot topic, dat veel aandacht verdient!

Wie organiseert het?

Work out Room

Voor wie?

Voor iedereen die wil weten hoeveel impact schermpjes op ons leven hebben en hoe we er bewuster mee kunnen leren omgaan op het werk en thuis.

Waar en wanneer?

Work out Room
Trapstraat 20
1000 Brussel
  • Dit evenement is afgelopen: 30 september 2020 van 13u tot 14u

Schrijf je in:
Voor meer info: