U bent hier

Infosessie over de opleiding verzorgende/zorgkundige

Primaire tabs

Wat is het?

Tijdens deze infosessie krijg je concrete uitleg over de opleiding 'Verzorgende/Zorgkundige ' die start in Wijgmaal (dicht bij Leuven) op 2 september 2021. Na het positief doorlopen van het traject van ongeveer 11 maanden ontvang je 2 bekwaamheidsattesten, namelijk 'Verzorgende' en ' Zorgkundige'. Daarmee kan je aan de slag in de thuiszorg en de instellingenzorg.

Jullie krijgen informatie over:
- inhoud en opbouw van de opleiding (vakken, stage, ...)
- wanneer en waar de lessen doorgaan, alsook verlofmomenten
- begeleiding tijdens de opleiding

Er wordt voldoende ruimte en tijd gemaakt voor vragen. Na het infomoment kan je je kandidaat stellen voor deze opleiding. Het infomoment is volledig vrijblijvend.

Je moet je op voorhand inschrijven voor de infosessie. Deze locatie ligt naast het station van Wijgmaal en is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Wie organiseert het?

Ferm Thuiszorg ism VDAB

Voor wie?

Iedereen met een warm hart voor de zorg en die wil werken in de thuiszorg als Verzorgende of in de instellingenzorg als Zorgkundige (Woon- en Zorgcentra, instelling voor personen met een beperking, ziekenhuis, Wit-Gele Kruis, ...)!
De opleiding wordt georganiseerd in samenwerking met VDAB. Dit betekent dat de opleiding kosteloos is en dat je werkloosheidsuitkering wordt behouden tijdens de opleiding.
De VDAB organiseert de selectieprocedure. Na een positief screeningsgesprek bij VDAB of een partner van VDAB kan je starten met de opleiding.

Waar en wanneer?

Ferm Thuiszorg
Remylaan 4b
3018 Wijgmaal
  • Dit evenement is afgelopen: 16 maart 2021 van 9u30 tot 12u

  • 4 mei 2021 van 9u30 tot 12u

    Voeg dit evenement toe aan je agenda via ICal
  • 15 juli 2021 van 9u30 tot 12u

    Voeg dit evenement toe aan je agenda via ICal
Schrijf je in:
Voor meer info: